Carlos: Da se ja pitam, Neymar bi odavno igrao za Real

Legendarni lijevi bek otkrio

Carlos: Da se ja pitam, Neymar bi odavno igrao za Real

Legendarni lijevi bek Real Madrida Roberto Carlos otkrio je u razgovoru za Fox Sports Radio kako je želio u kraljevskom timu vidjeti sunarodnjaka Neymara i kako je tim povodom s njim razgovorao svaki dan.

Neymar je jedan od igrača koji su se često povezivali s Realom, ali nikada nisu zaigrali u Madridu.

Carlos, koji je živa legenda Madriđana, probao ga je prije nekoliko godina nagovoriti na to, ali do dana današnjeg nije uspio.

"Da je bilo do mene, Neymar bi u Realu bio prije mnogo godina, ali život nije onakav kakvim ga jedan pojedinac zamišlja", kaže Carlos.

"Ti veliki igrači uvijek moraju da igraju za najveće svjetske klubove. Real Madrid je čast i privilegija za bilo koga. Da li želite osvojiti Ligu prvaka? Dođite u Real."

Inače, o želji da Neymar dođe u Madrid nedavno je govorio još jedan Brazilac, Casemiro. On je godinama prvotimac Reala i osvojio je brojne trofeje.

"Želio sam da Neymar dođe u Real Madrid, svaki dan sam s njim razgovarao, on je sjajan igrač", rekao je nedavno Casemiro za Onda Cero.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, kada već govorimo o Carlosu, treba reći da je on s Realom osvojiio četiri La Lige i tri Lige prvaka. Također, tokom karijere bio je svjetski prvak s Brazilom.

A, kada je u pitanju Neymar, on je još uvijek u Parizu, ali vjerovatno će se i ovog prelaznog roka pominjati odlazak. Da li će konačno završiti baš u Realu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Real je ekipa koja uvijek u svojim redovima ima makar po jednu razmaženu zvijezdu najvećeg sjaja, a po svemu dosad viđenom, Neymar više priliči Realu nego Barceloni. Svakako bi se u Realu prije domogao zlatne lopte nego u bilo kojem drugom klubu jer ovi Kraljevi imaju veze na svim mogućim nivoima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi