Carlos zbog 16.500 eura odlazi u zatvor?

Nema novca da isplati obaveze

Carlos zbog 16.500 eura odlazi u zatvor?

Midhat Šljivak

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Carlos mogao bi završiti u zatvoru.

Njegova bivša supruga Barbara Thurler ga je tužila zbog neisplaćenih alimentacija u iznosu od 16.500 eura, te je Carlos suočen sa tromjesečnom zatvorskom kaznom.

Slučaj je već završio na sudu u Rio De Janieru, a legendarni lijevi bek se pravda kako su problemi u isplati sredstava nastali zbog njegovih velikih financijskih problema.

Carlos je navodno odavno ostao bez novca. Svote koje zarađuje nisu ni blizu onima koje je imao tokom igračke karijere kada je u dresu Real Madrida važio za jednog od najboljih defanzivaca svijeta i ima problema s isplatom alimentacije za djecu. Roberto je nedavno dobio još jedno dijete, ukupno deveto.

Tokom fudbalske karijere Carlos je najveće uspjehe imao i dresu Real Madrida (1996 - 2007), a igrao je još za Fenerbahče, Inter, te brazilske velikane Atletico Mineiro, Palmeriras.

Karijeru je završio 2012. godine u dresu ruskog Anžija, iako je tri godine kasnije nastupio u tri utakmice za indijski Delhi Dynamos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti