Čarobnjak na djelu: Rijetko viđen gol Jamesa Rodrigueza
Biti majstor u moru preplaćenih fudbalera je jako teško. Veznjak Bayerna je pokazao zašto je jedan od najboljih i ovakve golove je zaista teško postići. Bez dileme jedan od najboljih golova u 2018. godini

Podigao je stadion na noge

Čarobnjak na djelu: Rijetko viđen gol Jamesa Rodrigueza

Midhat Šljivak

Kolumbija je sinoć u prijateljskom duelu savladala Sjedinjene Američke Države sa 2:4, a čaroban gol u ovom duelu postigao je fudbaler Bayerna James Rodriguez.

Sjajni ofanzivac je "načeo" SAD pogotkom za 0:1 u 36. minuti, a ovaj gol je bio zaista čudesan i ovakve majstorije se zaista rijetko viđaju.

James je bio zatvoren iskosa sa desne strance sa dvojicom američkih fudbalera. Ipak, na čudesan način je uspio da felšira loptu pored njih i lopta je završila u mrežu.

Naravno, nastalo je veliko slavlje, a James je postigao gol za pamćenje...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi