Carragher prozvao Nevilla: Kada ćeš imati mu*a da prozoveš Glazere
Česte su svađe na relaciji navijača Uniteda i Liverpoola, a zadnja je bila između Carraghera i Nevilla.

Još uvijek čekamo odgovor

Carragher prozvao Nevilla: Kada ćeš imati mu*a da prozoveš Glazere

Esmer Oštraković

U nedelju će biti odigrano posljednje ovosezonsko kolu u Engleskoj Premier ligi, te ćemo konačno dobiti prvaka.

Dva tima koja su ostala u borbi za prvo mjesto su Manchester City i Liverpool, a blaga prednost je na strani tima iz Manchestera.

Naravno, treba biti iskren i priznati da su ova dva tima i obilježila ovu sezonu u Engleskoj Premier ligi, ali teško je odlučiti koji od njih više zaslužuje titulu.

Kao što je dobra igra ova dva tima obilježila sezonu, tako je i jako loša predstava ove sezone Manchester Uniteda bila pod lupom.

Oni i ove godine nisu bili konkurenti za titulu, a čak neće završiti ni u top četiri ekipe, tako da njihovi navijači naredne sezone Ligu prvaka mogu pratiti samo putem malih ekrana.

Česte su svađe na relaciji navijača Uniteda i Liverpoola, a zadnja je bila između Carraghera i Nevilla.

Naime legenda Liverpoola prozvala je legendu Uniteda, a važno je reći da njih dvojica rade na Sky Sportsu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dozvoljavamo ti da imaš ispade kada je u pitanju Ed Woodward, a kada ćeš imati m**a da prozoveš Glazere?, rekao je Carragher.

Na odgovor Nevilla se još uvijek čeka, te će biti zanimljivo šta će da odgovori legendi Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi