Novinarku koju su osramotili Neville i Carragher odlučila da im se osveti i to žestoko

Vratila im na isti način

Novinarku koju su osramotili Neville i Carragher odlučila da im se osveti i to žestoko

E. Čaušević

Novinarka Sky Sportsa, Kelly Cates, našla se u centru pažnje prije nekoliko sedmica nakon utakmice Southamptona i Liverpoola.

Naime, nakon utakmice ona je tradicionalno pričala s legendarnim fudbalerima Garyjem Nevilleom i Jamieom Carragherom koji rade kao stručni komentatori na ovoj televiziji.

Međutim, Kelly je ostala totalno zbunjena kada im je postavila pitanje, a potom su oni samo okrenuli leđa i počeli hodati prema tunelu stadiona. Na njoj se vidjelo da još uopšte nije jasno šta se dešava.

Ipak, ona je odlučila da im se osveti za to jer je video s ovog meča postao hit na društvenim mrežama.

To se desilo prethodnog vikenda na stadionu Leicestera kada je Kelly ponovo razgovorala s Nevilleom i Carragherom, a nakon svega ona je njima odlučila okrenuti leđa i otići od njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neville i Carragher su bili na početku zbunjeni, ali su ubrzo shvatili o čemu se radi, te su se samo nasmijali.

Top Komentari

Zoilomas
????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi