Šta rade legende Liverpoola i Uniteda kada naiđu na Cityjevu "sobu za legende"?
Screenshot

Carragher i Neville u akciji

Šta rade legende Liverpoola i Uniteda kada naiđu na Cityjevu "sobu za legende"?

Jamie Carragher i Gary Neville danas su u ekipi stručnih komentatora i analitičara Sky Sportsa, a večeras su za zadatak imali pokrivati dešavanja na Etihadu, tokom meča Manchester Cityja i Leicestera.

U vrijeme kada su Carragher i Neville branili boje Liverpoola, odnosno Manchester Uniteda, Manchester City nije bio ni blizu tako moćan.

City je u velikana engleskog fudbala izrastao kada su u klub stigle ogromne strane investicije, a Carragher i Neville su na Instagramu jasno pokazali šta misle o tradiciji Građana.

Neville je svojim pratiteljima na Instagramu davao "obilazak" Etihada, snimajući put kroz prostorije stadiona, a onda su on i Carragher naletili na "Sobu za legende" - prostoriji namjenjenu druženju bivših igrača Cityja.

"U njoj nema nikoga", mogao se čudi Carragherov glas, da bi ubrzo Neville nabrojio nekoliko legendi Cityja iz vremena prije dolaska bogatih vlasnika.

"Steve Lomas, Georgi Kinkadze", povikao je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svima je jasno šta su Neville i Carragher zapravo željeli poručiti...

Inače, Manchester City je sjajnim golom Kompanyja večeras sa 1:0 savlao Leicester i prišao korak bliže odbrani titule prvaka Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
MAa niti jedan vas niti je spadao niti ce spadati u naljbolje igrace koji su igrala...sve srednja zalost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti