Carrasco 'bacio' Messija na stražnjicu

Sjajan dribling fudbalera Atletico Madrida

Carrasco 'bacio' Messija na stražnjicu

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida poraženi su jučer u derbiju 22. kola španske Primere od Barcelone (2:1).

Atletico je do vodstva stigao na otvaranju utakmice preko Kokea, ali je Barca preokrenula rezultat u svoju korist golovima Messija i Suarez. Gosti su utakmicu na Camp Nou završili sa dva igrača manje jer su crvene kartone zaradili Felipe Luis i Diego Godin.

Jedan od najboljih u ekipi Atletico Madrida jučer je bio Yannick Carrasco koji je stvarao mnogo problema odbrani katalonske ekipe. Carrasco je u prvom poluvremenu sjajnom fintom na stražnjicu bacio i najboljeg fudbalera svijeta Lionela Messija. 

Pored tog poteza, Carrasco je pred kraj utakmice imao sjajan solo prodor u kojem je nanizao nekoliko fudbalera Barce, ali ga je na kraju zaustavio Pique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije