Gdje će ti duša: Od dječaka ukrao Messijev dres

Jedan od zaštitara oteo dres od dječaka

Gdje će ti duša: Od dječaka ukrao Messijev dres

Endin Čaušević

Ekipa Barcelone u subotu je savladala Malagu, a utakmicu je obilježio jedan dječak koji je nakon utakmice utrčao u teren kako bi zagrlio Messija.

Dječak se nakon utakmice uspio nekako provući pored osiguranja na stadionu, te je došao do Messija. Nakon što je zagrlio svog idola osiguranje ga je izvelo sa stadiona. Ipak, on je uspio dobiti dres od Messija.

Međutim, u španskim medijima pojavila se informacija da je jedan od zaposlenika osiguranja stadiona Malage nekoliko minuta kasnije oteo dres od dječaka. On je u suzama otišao kući, a njegov otac je odlučio da ovu priču podijeli sa ostatkom javnosti.

Mnogi mediji u Španiji osudili su ovaj potez zaposlenika osiguranja, a očekuje se da Malaga kazni njegov postupak. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moj sin se zone Kevin i ima 15 godina. Bio je presretan jer je uspio da upozna Messija i dobije dres. Ali, taj dres mu je na kraju oteo jedan od zaštitara. To je užasno", rekao je njegov otac.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije