Carrasco ne dolazi u Arsenal, a razlog kojeg su iz kluba naveli je bizaran
Yannick Carrasco je iznenadio apsolutno sve kada je odlučio napustiti Atletico Madrid i karijeru nastaviti u Kini (Foto: EPA)

Topnici se poprilično obrukali opravdanjem

Carrasco ne dolazi u Arsenal, a razlog kojeg su iz kluba naveli je bizaran

M. Šljivak

Yannick Carrasco neće pojačati Arsenal iako je londonski klub silno želio da ga dovede u svoje redove.

Sjajni 25-godišnji fudbaler je član kineskog Dilian Yifanga, ali konstantno se govorilo o njegovom povratku u Evropu. Ove zime se povezivao sa Interom i Arsenalom, ali na kraju od transfera nije bilo ništa.

Arsenal je navodno bio veoma blizu dovođenja sjajnog belgijskog fudbalera. Međutim, sve je propalo, a razlog kojeg su saopštili iz londonskog kluba je bizaran.

Kako navodi RMC, rukovodstvo Arsenala je navelo kako im je jezička barijera sa kineskim klubom zaustavila put ka transferu, što je zaista nevjerovatan izgovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teško je povjerovati da nisu mogli da nađu prevodioca za kineski jezik koji bi im olakšao pregovore i ovo je zaista bizaran izgovor vodećih ljudi kluba.

Na kraju je Arsenal ipak uspio angažovati Denisa Suareza iz Barcelone, a do kraja prelaznog roka bi na Emiratesu mogao "pasti" još poneki potpis.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi