Carrera: Fiorentina zaslužuje sve pohvale

Trener Stare dame nakon večerašnjeg remija

Carrera: Fiorentina zaslužuje sve pohvale

Trener Juventusa, Massimo Carrera pohvalio je igru Fiorentine koja je večeras remizirala sa Starom damom.

"Ne možete uvijek slomiti protivnika. Nekada morate da ih dobro zaustavite. Fiorentina zasužuje sve pohvale. Igrači su trčali svih 90 minuta i igrali su jako dobro. Nismo bili u mogućnosti da uradimo ono što želimo", kazao je Carrera nastavivši:

 

"Znali smo da će se Fioretina potruditi kao nikada, tako da nam je trebalo dosta truda da ih zaustavimo i ne primimo gol".

 

Pomalo iznenađujuće, Andrea Pirlo je zamijenjen u drugom poluvremenu, a trener Carrera se osvrnuo i na to.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo naći način da se on više odmara. Igranje svaka tri dana znači da on nema baš mnogo vremena za treninge, a jako je bitan za našu ekipu. Leonardo Bonucci je imao nekih problema na zagrijavanju, ali je odigrao jako dobru utakmicu", rekao je Carrera na kraju.

 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti