Carvajal nakon blamaže poručio saigračima: Ne zaslužujete igrati u Realu!
Trener Reala Santiago Solari sinoć je protiv CSKA dao priliku mladim igračima, ali se ispostavilo da je to bio totalni promašaj.

Izjava koja će dići prašinu

Carvajal nakon blamaže poručio saigračima: Ne zaslužujete igrati u Realu!

Desni bek Real Madrida Dani Carvajal bio je vrlo ljut nakon sinoćnjeg poraza svogn tima od CSKA Moskve u Ligi šampiona.

Podsjetimo, Kraljevi su doživjeli pravu blamažu na stadionu Santiago Bernabeu jer ih je CSKA porazila sa čak 3:0, a nakon meča Carvajal je rekao da pojedinci još uvijek ne zaslužuju igrati za prvi tim Reala.

"Prije nekoliko sedmica smo pričali o tome kako mladi igrači koji su odrasli u Realu mogu bez problema igrati u prvoj ekipi, ali ispostavilo se da ne zaslužuju igrati za prvu ekipu. Frustriran sam zbog domaćeg poraza, ali završili smo prvi u grupi i to je ono što je jedino važno", rekao je Carvajal.

Podsjetimo, Kraljeve očekuje žrijeb osmine finala u ponedjeljak, a obzirom da su završili prvi u svojoj grupi mogu očekivati barem malo lakšeg protivnika ili ako ništa prednost domaćeg terena u revanšu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Carvajal je sinoć odigrao posljednjih 15-ak minuta pomenute utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi