Carvajal tražio Shawa u svlačionici, a nakon što je saznao da je u bolnici napravio je sjajan potez

Zabrinuo se za igrača Engleske

Carvajal tražio Shawa u svlačionici, a nakon što je saznao da je u bolnici napravio je sjajan potez

Endin Čaušević

Lijevi bek reprezentacije Engleske, Luke Shaw, morao je ranije napustiti teren na meču sa Španijom nakon sudara sa Danijem Carvajalom.

Shaw je nakon sudara završio na travi, te je izgubio svijest, ali doktorski tim je brzo reagovao. Ipak, lijevi bek nije bio u stanju da nastavi utakmicu i brzo je prebačen u obližnju bolnicu gdje su željeli napraviti dodatne pretrage iz sigurnosnih razloga.

Na svu sreću kasnije se ispostavilo da se ne radi o teškoj povredi, a Shaw je bio svjestan svega. Carvajal koji nije imao namjeru da povrijedi Shawa nakon utakmice je došao do svlačionice Engleske i tražio je fudbalera Manchester Uniteda.

Nakon što su mu rekli da je Shaw u bolnici Carvajal se zabrinuo, te je od Davida de Gee koji igra također u Unitedu tražio broj ovog lijevog beka. Carvajal je poslao nekoliko poruka igraču Engleske čime je dobio velike pohvale na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi