Modrić se ukazao na Old Traffordu: Magičan pas Casemira očarao Old Trafford

Domaći vode 2:0

Modrić se ukazao na Old Traffordu: Magičan pas Casemira očarao Old Trafford

Esmer Oštraković

Ekipa Manchestera nakon prvog poluvremena u okviru utakmice zaostalog 32. kola ima prednost od 2:0 protiv Chelseaja.

Krenulo je sjajno za domaće fudbalere koji su nakon samo 6. minuta došli do prednosti od 1:0. Strijelac je bio Casemiro.

Prije toga je Chelsea imao nevjerovatnu priliku preko Mudryka koji je bio oči u oči sa domaćim golmanom, ali se žestoko obruka.

Ipak, drugi gol je priča za sebe. Magičan potez u stilu svog bivšeg saigrača Luke Modrića napravio je Casemiro kada je loptu dodao do Sancha.

Ovaj je proslijedio pas na drugu stranu, a tamo je bio Martial koji je odradio najlakši dio posla i pogodio za 2:0.

Gol možete pogledati OVDJE.

Oglasi

Treba istaći i to da je u 24. minut zanijemio kompletan stadion, a razlog je bila povreda domaćeg fudbalera Antonyja.

Naime, on je nakon jednog starta ostao da leži i odmah je tražio ljekarsku pomoć jer je i sam shvatio da se radi o ozbiljnoj povredi.

Iako su svi pomislili da ponovo glumi jer je poznat po tome, ovaj put je Antony doživio užasnu povredu i odmah je iznesen sa terena na nosilima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Umjesto njega u igru je ušao Rashford.

Tako je sada gotovo pa sigurno da će Manchester United ostati neporažen i tako potvrditi nastup u Ligi prvaka u narednoj sezoni.

Top Komentari

Robijasi_It
kakav crni modric bez Casemira vezni red Reala je izgledao smjesno cijelu sezonu nije nijedan ni pola odigrao kao dok je tu bio gospodin Casemiro zar to nije oigledno
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi