De Gea srdačno pozdravio i zagrlio Rakitića, ali svi pričaju o reakciji Casemira kada ih je vidio

Kamere snimile Brazilca

De Gea srdačno pozdravio i zagrlio Rakitića, ali svi pričaju o reakciji Casemira kada ih je vidio

E. Čaušević

Manchester United sinoć je na Old Traffordu remizirao protiv Seville (2:2) u prvoj utakmici četvrtfinala Evropske lige. Pored svih dešavanja koje smo vidjeli na terenu na kraju svi bruje o sceni koja se desila u tunelu stadiona, a glavni protagonisti bili su Casemiro, David de Gea i Ivan Rakitić.

Manchester United je nakon 20 minuta utakmice imao vodstvo od 2:0 golovima Marcela Sabitzera i činilo se da će engleski klub sigurno upisati pobjedu, no doživjeli su pravi šok u finišu utakmice.

Sevilla je uspjela u potpunosti da se vrati u meč i dođe do odličnog rezultata pred revanš utakmicu koja će se narednog četvrtka igrati u Španiji.

Način na koji su gosti došli do remija je zaista nevjerovatan jer smo vidjeli čak dva autogola.

Prvo je u 85. minuti svoju mrežu zatresao Malacia, a u sudijskoj nadoknadi to je uradio i nesretni Maguire kojeg je lopta pogodila u glavu nakon udarca En Nesyrija.

No, ono što je bila glavna tema na društvenim mrežama nakon sinoćnje utakmice jeste scena iz tunela Old Trafforda koja se desila prije samog početka ovog meča.

Oglasi

Naime, dok su se igrači spremali da izađu na teren u centru pažnje bili su Ivan Rakitić i David de Gea koji su se srdačno pozdravili i zagrlili, a sve to posmatrao je Casemiro koji je bio odmah iza njih.

Brazilac očito nije bio baš pretjerano zadovoljan zbog takvog susreta De Gee i Rakitića. Nije prvi put da Casemiro tako reaguje kada vidi da De Gea grli protivničkog igrača, ali sada su ga snimile i kamere.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Očito je da Casemiro nije bio previše sretan zbog onoga što vidi bez obzira što je i on sam s Rakitićem u Španiji imao duele u velikim mečevima u prethodnim godinama i odlično se poznaju. Ipak, to nije bio razlog da tako srdačno pozdravlja bilo koga od igrača Seville.

Prvi put kada su kamere uhvatile Casemira kako nezadovoljno posmatra dok De Gea grli i srdačno pozdravlja protivnika desilo se prije meča Uniteda i Barcelone, a tada je španski golman imao zanimljiv susret sa Sergijom Busquetsom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi