Casemiro još nije ni potpisao za United, a već je šokirao svoj novi klub

Prvi problemi

Casemiro još nije ni potpisao za United, a već je šokirao svoj novi klub

Admin Čaušević

Casemiro se suočio sa prvim problemima, a da nije ni potpisao za Manchester United.

Prije nekoliko dana dogovoren je šokantan prelazak Casemira u United za 72 miliona eura plus eventualni bonusi. Brazilac je tako nakon devet godina napustio Real Madrid.

Međutim, iako nije ni potpisao za Crvene đavole, stvari za brazilskog fudbalera ne idu kako je planirao te na Old Traffordu sigurno ne mogu biti zadovoljni s tim.

Naime, Casemiro ima ozbiljnih problema s dobijanjem vize i već sada je jasno da neće igrati u ponedjeljak derbi protiv Liverpoola.

Problemi sa papirologijom su učinili da transfer bude usporon te Eric Ten Hag tako još uvijek čeka na svoju najnoviju akviziciju.

Casemiro sa slavnim engleskim klubom koji prolazi kroz ozbiljnu krizu treba potpisati četverogodišnji ugovor uz platu od 410.000 eura.

Navijači Uniteda su se nadali da će iskusni Brazilac igrati protiv najvećeg rivala što neće biti slučaj pa bi debitovati trebao tek sljedećeg vikenda protiv Southamptona.

Emotivan oproštaj od Reala

Casemiro je sa Realom osvojio 18 trofeja. Tu je stekao svjetsko ime i izgradio reputaciju najboljeg defanzivnog veznog na svijetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo iz tog razlog nije iznenađenje što se odlični fudblaer na emotivan način oprostio od Kraljevskog kluba.

"Proživio sam najljepšu moguću priču u Real Madridu koju sam mogao zamisliti. Nadam se da ću se jedan dan vratiti jer će ovo zauvijek biti moj dom. Ni za milion života ne bih mogao da se odužim Real Madridu za sve ono što su mi dali. Zauvijek... Hala Madrid", poručio je Casemiro na društvenim mrežama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Na ovoj slici, prije nego se poveca, isti onaj Sajmon, sudija u americkim ZVEZDAMA GRANDA..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti