Ono što je Modrić sinoć doživio u Vigu najbolje pokazuje kakva je fudbalska legenda!

Naklon saigrača, pa aplauzi cijelog stadiona

Ono što je Modrić sinoć doživio u Vigu najbolje pokazuje kakva je fudbalska legenda!

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je u gostima pobijedio Celtu Vigo s ubjedljivih 4:1.

Kraljevski klub je bez većih problema uspio da dođe do pobjede u Vigu i osvoji nova tri boda u sezoni u kojoj Real Madrid brani titulu prvaka Španije.

Real je odigrao još jedan odličan meč, a u centru pažnje našao se sjajni Luka Modrić koji je ponovo oduševio fudbalsku javnost.

Hrvatski veznjak je u 41. minuti utakmice postigao spektakularan pogodak za 2:1 i pokazao još jednom o kakvom majstoru se radi iako se nalazi na zalasku karijere.

[twitter]https://twitter.com/RMBlancoZz/status/1561092931804876800[/twitter]

Modrić je pored gola upisao sinoć i jednu asistenciju, a iz igre je izašao u 77. minuti kada je Carlo Ancelotti odlučio da odmori svog veznjaka i na teren je poslao Danija Ceballosa.

Oglasi

No, tada smo vidjeli i najbolji trenutak ove utakmice. Naime, dok je Modrić izlazio s terena navijači Celte su mu aplaudirali na još jednoj fantastičnoj utakmici koju je odigrao u dresu Reala.

Rijetko je da protivnički igrač na gostujućem terenu dobije aplauze navijača kluba protiv kojeg igra, ali je Modrić to sinoć potpuno zaslužio.

Kakav status hrvatski reprezentativac ima u Real Madridu najbolje se vidjelo kod gola Viniciusa Juniora u 58. minuti kada je Modrić bio asistent.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilac se naklonio Modriću zbog sjajne asistencije i pokazao je kakvo poštovanje ima prema iskusnom veznjaku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Nova sezona, isto stari Luka.
6 5
Adrian
Luka majstore!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi