60 miliona eura plus bonusi, a dešavaju mu se ovakve stvari

Ima epitet velikog pojačanja

60 miliona eura plus bonusi, a dešavaju mu se ovakve stvari

E. Oštraković

Manchester United i Real Sociedad trenutno igraju utakmicu prvog kola grupne faze u okviru Evropske lige.

Manchester United je favorit na svom terenu, posebno jer u posljednje vrijeme igraju baš dobro.

Ipak, nakon prvog poluvremena rezultat je 0:0, iako prilika nije nedostajalo, ali napadači nisu bili raspoloženi.

Detalj koji je obilježio prvo poluvrijeme jeste trenutak kada je jedan igrač gostiju na fenomenalan način proturio loptu kroz noge Casemiru.

On je došao kao veliko pojačanje iz Real Madrida te je skupo plaćen, ali je pokazao da itekako postoje nedostaci u njegovoj igri.

Trenutak kada je nogometaš Real Sociedada osramotio Casemira pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Očekuje se da će Manchester United u drugom poluvremenu krenuti po pobjedu, a to će sigurno ostaviti dosta prostora za kontre nogometaša gostujuće ekipe.

Da li će ga iskoristiti, ostaje da vidimo u drugom poluvremenu.

Top Komentari

Klicko
Pa bolan kazemiro je panjina mrtva nego imo je sreće pa je igrao u poganom klubu penal madridu i imao je naklonost sudija zbog činjenice da je igrao u tom fašističkom klubu.Sad će se tek vidjeti njegovi nedostatci kad nema pomoć sudija!!!
1 2
SEJFUDIBIKODZE
MY je odavno potreban ,neko ko zna ,pronaci igrace,godinama mu uvaljuju trecerazredno smece od igraca,club opstaje samo na osnovu stare slave,steta za Ovaj veliki klub
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi