Očajna djevojka zvijezde Reala poslala poruku Casemiru: "Je*eni..."

Objavljen sadržaj

Očajna djevojka zvijezde Reala poslala poruku Casemiru: "Je*eni..."

Admin Čaušević

Miris novca vrlo lako namami i igrače iz najvećeg svjetskog kluba. 

Čuveni trojac Luka Modrić - Toni Kroos - Casemiro više ne postoji. Brazilac je u iznenađujućem transferu napustio Real i otišao u Manchester United.

Iskusnog veznjaka sigurno nije privukao Unitedov projekat, već prvenstveno odlična plata pošto će prema nekim izvorima zarađivati čak duplo više nego u aktuelnom prvaku Evrope.

Prema informacijama sa Ostrva Casemiro će na sedmičnom nivou zarađivati čak 410.000 eura što je i više nego impresivna cifra.

S druge strane i Real je odlično prošao pošto je za svog "Tenka" dobio 72 miliona eura, a na ime bonusa još može inkasirati 13 miliona eura.

Oglasi

Transfer Casemira je svakako iznenadio mnoge, posebno se to odnosi na madridski tabor, a neki su i očajni zbog njegovog odlaska.

Da je očajna što je brazilski veznjak otišao potvrdila je i Mina Bonino, djevojka Feda Velverda, vrlo zahvalnog i pouzdanog Urugvajca.

Bonino je na Whatsappu poslala očajnu poruku Casemiru kada je saznala da odlazi: "Je*eni Gil... Nemoj da bi otišao", napisala je ona Brazilcu.

Ipak, njene riječi nisu previše utjecale na odluku odličnog fudbalera koji tako napušta Real nakon devet godina.

[twitter]https://twitter.com/Minabonino/status/1560711857375256576[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Casemiro odlazi sa 18 trofeja od kojih je čak pet Liga prvaka. Nema sumnje da će njegov odlazak predstavljati glavobolju za Carla Ancelottija.

Kroos - Casemiro više ne postoji. Brazilac je u iznenađujućem transferu napustio Real i otišao u Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SA1921BA
Kakav ste vi odron? U sta se pretvorio ovaj portal...c c c...sta nas boli kita šta kaže neka droljica bonino...nek ste vi odmah stavili nju haman golu a sta bi mi bez toga...je li iko ševio u zivotu iz vase redakcije?
6 0
Jasminn
Koji glupani, to je zena od Valverdea. Eto ukucajte njega na instagramu "Vedevalverde".
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi