Casillas ispričao kako je od Hierra posudio 30 eura: "Kontali su da sam novac ostavio sebi"

Kada je tek došao u Real

Casillas ispričao kako je od Hierra posudio 30 eura: "Kontali su da sam novac ostavio sebi"

Edmir Škorić

Legendarni golman Iker Casillas ispričao je zanimljivu anegdotu fanovima dok se javio na Instagramu uživo.

Iker, čuveni španski golman koji je dugi niz godina branio za Real Madrid, jednom je prilikom, priznaje, posudio 30 eura od svog bivšeg saigrača Fernanda Hierra.

Kada je Casillas isprobavao opremu za putovanje s prvom ekipom Reala kada je tek stigao u klub, Hierro kao kapiten Reala i delegat kluba Chendo poveli su ga sa sobom.

Nakon toga, Casillas se morao vratiti kući, a jedina opcija je bio - taksi. Ikeru je tada bilo rano da sam vozi, pa je koristio uglavnom taksi. Kako nije imao novca kod sebe, Hierro je uskočio u pomoć.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uzeo sam taksi i otišao kući. Hierro mi je posudio 30 eura. Onda su me zezali kako sam otišao kući vozom, a da sam novac zadržao za sebe", ispričao je Casillas.

"Kasnije sam vratio tih 30 eura", nasmijao se Iker, koji je u maju prošle godine doživio infarkt na treningu Porta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti