"Stigao je autobus pun gospođica, a mene moja žena tjera kući"

Jedan od Galaktikosa priznao

"Stigao je autobus pun gospođica, a mene moja žena tjera kući"

Admin Čaušević

Real Madrid slovi za najglamurozniji klub na svijetu. Potpuni procvat Kraljevi su doživjeli početkom ovog milenijuma kada je Florentino Perez formirao prvu generaciju popularnih Galakticosa. 

Los Blancosi su tada bili prepuni fudbalskih zvijezda poput Zinedinea Zidanea, Ronalda, Luisa Figa, Davida Beckhama i drugih. Bilo je tu i igrača koji su bili podređeni timu, jedan od njih je i zahvalani Ivan Helguera.

Helguera je u putem Instagrama ispričao kako su izgledale Ronaldove zabave tokom njegovog boravka u Madridu. S jedne Ronaldove rođenandske proslave defanzivca je žena otjerala kući.

"Na Ronaldove zabave je dolazio autobus pun gospođica. Bio sam na rođendanu kada su počele da izlaze djevojke iz autobusa, kada je to moja žena vidjela rekla mi je 'brišemo' kući. Isto se desilo i Figu", kazao je Helguera.

"Bilo je to u Ronaldovoj kući koju je kasnije prodao Sergiju Ramosu", dodao je bivši reprezentativac Španije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Helguera je dodao kako su Beckham, Zidane i Figo bili veliki profesionalci, dok su Roberto Carlos i Ronaldo voljeli često da izlaze, ali da to nisu radili svaki dan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi