Casillas: Želim se oprostiti u Portu
(Foto: EPA)

Najavio kraj karijere

Casillas: Želim se oprostiti u Portu

Midhat Šljivak

Iskusni golman Iker Casillas (37) otkrio je ime tima u kojem želi završiti karijeru.

Iker je 2015. godine otišao iz Reala nakon što je među Kraljevima proveo 16 godine, a iako se stalno piše da bi se mogao vratiti u Španiju kako bi završio karijeru, to se neće desiti.

Casillas karijeru želi završiti u Portu gdje su ga prihvatili nakon što su ga iz Reala praktički otjerali.

"Proveo sam veliki dio karijere u Realu, najboljem timu u historiji. Ali, potom sam došao u tim poput Porta. Veliki tim je ovo i sretan sam što sam ovdje. Želim tu završiti karijeru nakon što mi istekne ugovor", poručio je Casillas.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Legendarni španski golman ugovorom je vezan do ljeta naredne godine. Ovo će dakle vjerovatno biti njegova posljednja sezona u karijeri u kojoj je nastupio više od 700 puta za Real i više od 100 puta za Porto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi