Casillasov komentar na Busquetsovo tijelo je blago rečeno bio brutalan

Bivši reprezentativne kolege

Casillasov komentar na Busquetsovo tijelo je blago rečeno bio brutalan

Admin Čaušević

Iker Casillas i Sergio Busquets su godinama bili veliki rivali, barem kada su u pitanju klupske mečevi. Golman je stajao na golu Real Madrida, a Busquets je još uvijek član Barcelone.

Ipak, dvojica odličnih fudbalera su bili saigrači u dresu reprezenacije Španije i to kada je Crvena furija dominirala Evropom i svijetom.

Trenutno Busquets još uvijek nastupa za Barcelonu i nezamjenljiv je u postavi blaugrane, dok se Casillas oporavlja od srčanog udara.

Iskusni veznjak puni baterije za novu sezonu, a na poslije jedne fotografije koju je objavio Cristan Tello dobio je poprilično brutalan komentar od Casillasa.

Tello je objavio fotogarfiju sa Sergijom Robertom, Marcom Bartrom i Busqetsom s opisom: "Ekipa A. Koga još uvijek nije obasjalo sunce?"

Uslijedio je brutalan komentar Casillasa koji je komentarisao Busquetsovo tijelo

"Busi (Busquetsov nadimak op.a.) je žalosno", poručio je Casillas vjerovatno u šali, prenijela je ugledna Marca. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

El Equipo A😀💚 A quien no le ha dado el sol aún?🙄😜 #Friends #holidays @sergiroberto @marcbartra @5sergiob

A post shared by Cristian Tello (@ctello91) on

Top Komentari

Hep333k
Ss.ba za dnevnu dozu brutalnih komentara. A bas je brutalno. Brutala ej. Toliko brutalno da sam morao zatvoriti oci od silne brutale. Hvala redakciji za jos jedan divan clanak.
0 0
karokovd
Da li ste Fenanov komentar pročitali na objavu klixtorisa o hapšenju Abaza? #brutalno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi