Casillasov otac: Samo da mi sin ne bankrotira

Zabrinut za sina

Casillasov otac: Samo da mi sin ne bankrotira

Edmir Škorić

Iker Casillas je sa suzama napustio Real Madrid i potpisao za Porto.

Ikeru nije lako bilo napustiti klub u kojem je proveo 16 godina, a nije lako sve to podnijeti ni njegovim roditeljima, porodici i svim prijateljima. Pa, ako već hoćete, ni svima onima koji vole nogomet.

Jose Luis i Maria del Carmen Fernandez Gonzalez, Ikerovi roditelji, krivca vide u predsjedniku Florentinu Perezu.

“Calderon je bio bolji predsjednik od Pereza. Nakon što se on vratio, počeo je pakao za Ikera. Ne razgovaramo sa svojim sinom, ali mu želimo sve najbolje”, kažu roditelji.

Iker sa roditeljima ne komunicira već četiri godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Ne želim da pričam o tome, ali kao svaki roditelj sam zabrinut da mi sin ne završi u bankrotu čisteći toalete kao Andres Brehme. Perez ga je izdao, mnogi su se oprostili na ljepši način”, istkao je Ikerov otac.

“Odlazak u Porto je kao odlazak u drugu ligu, on je trebao da ide u klub kao što je Barca. Perez ga nikada niej volio, opsjednut je Buffonom. Iker je svašta proživio”, kazala je majka španskog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.