Cassano: Juve je napravio odličan potez jer je doveo drugog najboljeg igrača svijeta

Oglasio se legendarni napadač

Cassano: Juve je napravio odličan potez jer je doveo drugog najboljeg igrača svijeta

E. Čaušević

Nova sezona u italijanskoj Seriji A počinje naredne sedmice, a mnogi s nestrpljenjem očekuju da vide Cristiana Ronalda u dresu Juventusa.

Ronaldo je nedavno napustio Real Madrid i potpisao je za Juve što je za mnoge bilo veliko iznenađenje. Seria A se vraća naredne sedmice, a sigurno je da će utakmica Stare dame biti u centru pažnje zbog debija Ronalda u dresu novog kluba.

Pred početak sezone oglasio se i legendarni napadač Antonio Cassano koji je siguran da će Juve odbraniti titulu prvaka Italije i da će biti na vrhu sve dok je Ronaldo tu. Cassano je poručio da zna koliko će Portugalac postići golova u novoj sezoni.

"Juventus će osvajati Scudetto do 2022. godine kada Ronaldu ističe ugovor. Siguran sam da će CR u novoj sezoni postići 40 golova u dresu Juventusa i da će ovaj klub bez problema odbraniti titulu. Juve je napravio sjajan posao jer je doveo drugog najboljeg igrača svijeta. Naravno, Messi je za mene još uvijek najbolji i sinu sam dao ime Lionel", rekao je Cassano.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis_D11
Ja konto možda ti bolji od njega.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi