11

Komentari (11)

rabodimis
E cuj "Dobro, postigao je 807 golova.." i nije top igrac ?? XD Treba mu neko rec da je to najvise golova koje je jedan golgeter zabio u istoriji fudbala.. Bilo je raznih majstora, al po kvalitetu obavljenog posla SVI su iza Ronalda.. Covjek zadacu zadao tim tvojim majstorima, pa ti kenjaj na usta koliko hoces..
Ade1
Kupite polovno toalet papir zvani Cassano, ovoga kako je Zlatan u glavu udario izgubio i ono malo pameti sto ima
Pixi2021
Ko je ovaj papak ?
cccccc
Kad bih odlučivao o igraču koji čini svoju momčad boljom, Ronaldo ne bi bio ni u TOP 50. Kad je on došao u Juventus, Dybala, Pjanić, Higuain...su nestali. Pali u igri za 80%. Mandžukića su otjerali zbog njega. Isto tako Portugal. Kad Ronaldo ne igra, B. Fernandes, Bernardo Silva, Jota su neusporedivo bolji nego s njim, kad sve ide na njega. Real sa njim bio samo 2x ispred Barce na tabeli u 9 sezona, a bez njega ce biti ispred Barce 3 puta u samo 4 sezone. Lige prvaka ne bi osvajali ni sa njim da je bio VAR. Pa pogledajte sada United. Izbacili PSG iz lige prvaka 2019, prošle sezone bili drugi bez Ronalda, ove sezone u prva 3 kola budu prvi, dali 5 komada Leedsu i onda dolazi Ronaldo i raspad sistema. Rashford + Cavani + Greenwood + Martial su prosle sezone u svim takmičenjima postigli kombinovano 57 golova, a sada sa Ronaldom čitava ekipa Uniteda neće postići toliko golova. Tako je to kada dovedes umisljenog manekenka koji hoda po terenu kao da je modna pista i koji mase rukama prema suigracima cim mu ne dodaju loptu jer ne daj boze da neko drugi postigne gol umjesto njega. O tome što izvodi svaki penal, faul da i ne govorim. Činjenica je da se ne zna podrediti ekipi da bi ekipa bila bolja, nego se ekipa mora podrediti njemu da bi on došao do izražaja/golova i zbog toga je čitava ekipa slabija. I to je tako bilo u svakom klubu u kojem je igrao. Zato za mene on nikad nece biti ni u TOP 5 najbolja igraca svih vremena.
kn0x
A sta je dok je u reale bilo,trio zvani BBC Bale Benzema Ronaldo zajedno po sezoni preko 100golova?? Gluposti pricas dosao je I u Juventus I u Manchester u klubove koji su u velikom padu. I opet im doprinosi sa svojih 37 god. Ne gotivim ji njeg ni mesija. Zivjeli Gerrard Lampard Pirlo I mnogi ti su ugraci moj tip Al treba biti realan. LP
Goran86
Ronaldo je veliki profi i veliki talent, masina. Dalje koliko je novca i slave zaradio u Unitedu i Realu mogao se davno oprostiti od nogometa ali..a ovi ljubomorni bivsi igraca ima ko gowana.
Goran86
Ovome droga pojala i ono malo u glavi sto je imao...
Sars33
Kako ne volim ljude koji pricaju nesto nekome, a nisu na njegovom nivou... jedini lik koji moze kritizirat Ronalda jeste Messi i niko drugi. Ovaj Ronaldo sta je postigo u karijeri, cassan za 3 zivota ne bi
Realist
RuthlessDyni
Kompleksi CR7 je u Realu sve osvojio i postao najbolji strijelac u istoriji,a ovaj panj je propao i otjerali su ga.
Mostarac94
Rece poluprof fudbaler casano sa 4 titule s klupe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti