Nikada ne miruje: Cassano ponovo opleo po Mourinhu

Opet ga prozvao

Nikada ne miruje: Cassano ponovo opleo po Mourinhu

E. Oštraković

Bivši fudbaler Rome, Antonio Cassano ponovo je odlučio da javno kritikuje Josea Mourinha kojeg je optužio da je uništio ovu ekipu.

U posljednje vrijeme su velika prepucavanja između njih dvojice, a Cassano je ponovo odlučio da "podbode" Mourinha.

Njih dvojica se ne podnose, a jedan drugom zamjeraju mnogo stvari.

"Mourinho je rekao da ide na odmor. Nadam se da se više neće vratiti u Italiju. U posljednje dvije godine gledali smo samo tučnjave. Učestvovao je u uništavanju imidža Rome. Zbog mojih ljudi u klubu nadam se da će otići u Portugau i da se više nikad neće vratiti u Italiju", izjavio je Cassano.

Smatra Cassano da je Taylor u finalu Evropske lige napravio veliki broj grešaka.

"Sudija je pogriješio, no tako griješe i igrači kada promaše gol. Taylor se mučio, no sve što je bilo kasnije započeo je Mourinho. Na parkingu je dočekao sudiju kako bi se bunio. Svi smo vidjeli snimke zbog kojih su navijači Rome napali Taylora i njegovu porodicu na aerodromu u Budimpešti", dodao je Cassano.

Oglasi

Svojevremeno je Cassano važio za velikog talenta, ali nikada svoj potencijal nije ispunio do kraja.

Nastupao je za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Veronu, a penzionisao se 2018. godine.

Nedavno je opleo i po Allegriju.

"Juve je takav, odu u Ligu prvaka pa izgledaju kao smeće, odu u Evropsku ligu i ista stvar se dogodi", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za kraj je rekao i šta će uraditi Allegri.

"Ovo je posljedica, neće ništa osvojiti. Allegri će istovariti go**a po ostalima, pričat će o poteškoćama. Dvije godine nisu odigrali pristojnu utakmicu, izgledaju kao smeće i sada su ispali iz Evropske lige", završio je Cassano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti