Cassano se ne povlači: Novi napad na Wandu oduševio navijače Intera

Rekao joj što mnogi misle

Cassano se ne povlači: Novi napad na Wandu oduševio navijače Intera

Endin Čaušević

Saga oko situacije Maura Icardija u Interu još uvijek traje, te je sve izglednije da neće biti završena u skorije vrijeme.

Icardi je van konkurencije za utakmice Intera nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, te je lagao da ne može igrati zbog povrede. Mnogi vjeruju da je glavni krivac njegova supruga Wanda Nara koja je zadužena za pregovore oko novog ugovora.

Nakon meča u Fiorentine i Intera u jednoj od emisija na italijanskim televzijama gostovali su Wanda Icardi i Antonio Cassano. Wanda je branila svog muža od silnih špekulacija koje se vode zbog njega i eventualnog odlaska iz Intera, dok Cassano nije imao milosti prema njoj.

"U fudbalu postoji mnogo nepravdi kao ovaj penal za Fiorentinu, Perišićevo ponašanje i Icardijevo izostavljanje iz tima. Neko ko je dao Interu sve sada je pretvoren u čudovište. Mauro da riješi probleme u svlačionici? Ma dosta o tim glupostima. Šta je to svlačionica kao odlazak psihologu, ne razumijem vas uopšte. Ništa ne radi i svejedno samo loše pišu o njemu", rekla je Wanda tada, a Cassano joj nije ostao dužan.

"Osoba koja je kreirala ovu katastrofu je Wanda. Ona pravi Icardiju problem jer želi da se sve vrti oko njega. Previše priča, ponaša se kao trener i previše je aktivna na društvenim mrežama. Inter mu nije bezveze oduzeo kapitensku traku i ona bez razloga pravi dramu oko svega jer zna da je ona kriva za sve. Ako ne bude igrao uskoro to znači da napušta Inter jer je dokazano da nije povrijeđen", izjavio je Cassano.

Njihova prepirka se nije zaustavila na tome jer se Cassano oglasio i danas u italijanskim medijima i poručio da je Wanda isključivo kriva za sve ono što se dešava Icardiju ovih sedmica.

"Osoba koja je kreirala ovu katastrofu je Wanda. Ona pravi Icardiju problem jer želi da se sve vrti oko njega. Previše priča, ponaša se kao trener i previše je aktivna na društvenim mrežama. Inter mu nije bezveze oduzeo kapitensku traku i ona bez razloga pravi dramu oko svega jer zna da je ona kriva za sve. Ako ne bude igrao uskoro to znači da napušta Inter jer je dokazano da nije povrijeđen", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On se također dotakao situacije kada mu je Luciano Spalletti dao u Romi da bude zamjenik kapitena, a kasnije to oduzeo.

"Totti je bio kapiten, a ja zamjenik iako samo imao samo 20 godina. Ipak, nekoliko mjeseci nakon toga rekao mi je da više nisam zamjenik kapitena jer nisam dobar primjer ostalim igračima i bio je u pravu. Ako je on oduzeo Icardiju kapitensku traku sigurno je imao veoma dobar rezultat", dodao je Cassano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Horde
ovaj čaušević je šljam novinara ako se on može i nazvati novinarom
8 1
Saad
Jebali vam icardi i wanda mater u pizdu glupu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti