Perišić ponovo na meti Wande: "Nije istina da je dolazio do Icardija i nešto se žalio"

Demantovala medije

Perišić ponovo na meti Wande: "Nije istina da je dolazio do Icardija i nešto se žalio"

Endin Čaušević

Drama oko Maura Icardija u Interu se još uvijek nije završila, a argentinski napadač je na "hlađenju" nakon što je odugovlačio s potpisom novog ugovora.

Icardiju je prije nekoliko sedmica oduzeta kapitenska traka u Interu jer jednostavno previše odugovlači s pregovorima oko novog ugovora, a cijeli haos počeo je kada je Icardi odbio igrati. Argentinac je već propustio nekoliko utakmica Intera i tvrdi da ima povredu, ali su ljekarski pregledi dokazali suprotno.

Mnogi za sve ovo najviše krive njegovu suprugu Wandu Naru koja je također njegova menadžerica. Ona je objavljivala nekoliko puta da će Icardi produžiti ugovor, a onda je nalazila neke nove uslove čime bi se pregovori nastavili.

Također, Wanda je nedavno napala i Ivana Perišića koji nije htio da igrači Intera slave golove Icardijevim načinom i na taj način mu pružaju podršku. Mediji su kasnije objavili da se Perišić čak i žalio Icardiju zbog njenih riječi, ali je Wanda to demantovala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije istina da je Perišić dolazio do Icardija i žalio se na ono što sam ja pričala. Nikad nije ni spomenuo to. Ljuta sam što je uvijek Icardi kriv i kada šuti, a i kada nešto kaže. Napisao je pismo i šta više očekujete?", poručila je Wanda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
bole nas chune za ovu dronfulju...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi