Čataković briljirao protiv Košica
Foto: AS Trenčin

Slovački kup

Čataković briljirao protiv Košica

Bh. internacionalac Hamza Čataković nastavio je sa sjajnim igrama u dresu Trenčina.

Nedavna povreda s kojom se suočio nije ostavila traga na ovog mladog fudbalera, koji je za Trenčin sinoć postigao dva pogotka u meču slovačkog Kupa protiv Košica.

Nakon što su Košice na odmor otišle s minimalnom prednošću, Čataković je u trećoj minuti drugog dijela vratio stvari na početak. U međuvremenu domaći su postigli novi gol, ali onda minutu prije kraja na scenu stupa ponovo Čataković i postavlja, ispostavit će se, konačnih 2:2 u regularnom dijelu meča.

Nakon toga pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, gdje se bolje snašao Trenčin, a precizan u raspucavanju bio je i Čataković na čijim krilima je tako njegov klub izborio plasman u osminu finala.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Nekadašnji fudbaler Sarajeva tako je nastavio kontinuitet sjajnih igara. Sada na svom kontu ima devet pogodaka u osam odigranih utakmica...

Top Komentari

Adnanos
Bravo momak
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi