Čataković izabran u najbolji tim 21. kola Fortuna lige
Foto: Trenčin

Nagrada za odličnu partiju

Čataković izabran u najbolji tim 21. kola Fortuna lige

Bh. napadač Hamza Čataković ove sezone igra odlično u Slovačkoj.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva je trenutno jedan od najboljih strijelaca Trenčina, a sjajnu partiju pružio je i minulog vikenda, tačnije u meču protiv Sereda (2:1).

Trenčin je upisao pobjedu zahvaljujući upravo Čatakoviću koji je uz gol ubilježio i asistenciju, a to mu je na kraju bilo dovoljno da se nađe u najboljem timu 21. kola prema izboru zvanične stranice Fortuna lige.

Čatakoviću društvo u napadu prave Ramirez i Balaj, u veznom redu su Van Kissel, Tešija, Bukari i Rabiu, dok odbranu čine Mitrea, Kralik i Šimić. Mjesto na golu pripalo je Vorelu.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Ove zime malo je nedostajalo da Čataković svoju karijeru nastavi u Hajduku, koji je bio ozbiljno zainteresovan, ali Splićane je na kraju 'ohladila' visoka cijena njegovih papira.

Fotografija Fortuna liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi