Čatakoviću propada transfer: "Toliko da damo? Nema šanse..."
Foto: AS Trenčin

Ima odličnu polusezonu

Čatakoviću propada transfer: "Toliko da damo? Nema šanse..."

Od transfera Hamze Čatakovića u Hajduk, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva igra odlično u Trenčinu, a u skladu s tim, veliki broj klubova ga želi dovesti i sve je izvjesnije da će napustiti Slovačku.

Prethodnih dana pojavila se mogućnost da Čatakovića u svoje redove dovede Hajduk, razmatrana je mogućnost posudbe, ali Splićani su u međuvremenu odustali nakon što su saznali za zahtjeve Trenčina. Slovaci su tražili previše...

"Hajduk nikad nikome nije dao ponudu da bi platio posudbu! Da damo 150.000 eura za posudbu, pa to nema šanse! Da razvijamo tuđe igrače, nije nam namjera", poručio je za Slobodnu Dalmaciju predsjednik 'bilih' Marin Brbić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ove sezone Čataković je odigrao 19 utakmica za Trenčin. Protivničku mrežu je tresao deset puta, a na kontu ima i tri asistencije.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Brbicu, bas ce te vi nekog razvit. Opce je poznato da za vas igraju domaca dica: Ismaili, Eduok, Savic, Hamza.
6 1
K79
Cuj oni nekog da razviju vi možete samo nekoga upropastiti u tome ste dokazani experti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi