Trencin ubjedljiv, Čataković strijelac

Trencin ubjedljiv, Čataković strijelac

A. Beganović

U prijateljskom susretu Trencin je danas sa ubjedljivih 5:0 savladao Dubnicu uz pogodak nekadašnjeg igrača Sarajeva, Hamze Čatakovića.

Fudbaleri Trencina odradili su "lakši trening". Dubnica nije bila ozbiljan suparnik fudbalerima Trencina što u krajnjem slučaju govori i konačan rezultat.

Već u 5. minuti Trencin preko Jakuba Kadaka je stigao do prednosti, a do početka drugog dijela rezultat se nije mijenjao.

A, onda u 51. minuti Čataković pogađa za 2:0, da bi dva minuta kasnije Kadak ponovo pogodio. Isti igrač u 59. minuti postiže pogodak za 4:0. Za konačnih 5:0 pogodio je Amoah četiri minuta prije kraja.

Prijateljski susret:
Trencin - Dubnica 5:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi