Čataković postigao gol u remiju Trenčina i Austrije Beč

Novi gol bh. nogometaša

Čataković postigao gol u remiju Trenčina i Austrije Beč

Bh. internacionalac Hamza Čataković bio je strijelac u današnjoj utakmici između Trenčina i Austrije Beč.

Ovaj nekadašnji junior Sarajeva tokom priprema pruža odlične partije, već je zabijao Cluju, Sigmi Olomouc, Dinamu iz Vranja, a sada je na red došla i Austrija iz Beča protiv koje je njegov Trenčin odigrao neriješeno 2:2.

Prvi do prednosti došli Austrijanci golom iz 15. minute koji je s bijele tčake postigao Ewandro, no do odlaska na odmor uslijedio je preokret Trenčina. Prvo je stvari na početak vratio Ubbink, da bi u sudijskoj nadoknadi Čataković pogodio za 2:1.

Kako se meč bližio kraju činilo se da će Trenčin slaviti pobjedu, ali onda je samo pet minuta prije kraja Edomwonyi matirao golmana slovačkog tima i postavio, ispostavit će se, konačnih 2:2.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Prijateljska utakmica:

Trenčin - Austrija Beč 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi