Čataković strijelac u porazu od Spartaka

Trenčin poražen na domaćem terenu

Čataković strijelac u porazu od Spartaka

Trencin je u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Slovačke poražen na domaćem terenu od Spartaka iz Trnave.

Pred svojim navijačima Trencin je od Spartaka poražen rezultatom 2:1, a do vodstva tim iz Trnave je stigao nakon 23. minute igre, kada je Jirka zatresao mrežu Semrineca za minimalno vodstvo.

U nastavku utakmice gosti su uspjeli da postignu još jedan gol, tačnije u 65. minuti preko Yilmaza, da bi devet minuta prije kraja Čataković smanjio prednost. To je ujedno bio i posljednji gol na utakmici.

Nekadašnji napadač Sarajeva je priliku za igru dobio u 67. minuti, a ovo mu je ujedno bio prvi ovosezonski gol. Na drugoj strani cijeli meč je odigrao Eldar Čivić. 

Čatakovićev gol pogledajte u priloženom videzapisu.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi