Ćatić napustio PSV, želi ga nekoliko klubova

Mladi reprezentativac BiH

Ćatić napustio PSV, želi ga nekoliko klubova

Mladi fudbalski reprezentativac BiH Amar Ćatić završio je svoju epizodu u PSV-u.

Ćatić je dio PSV-a postao još 2010. godine. Holandski velikan ga je doveo iz Willema, a u međuvremenu uspio je da ubilježi i nekoliko nastupa za prvi tim 'Filipsovca' te skrene pažnju čelnika N/FSBiH.

Kako je prekinuto prvenstvo u Nizozemskoj, Ćatić je postao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s PSV-om, a već sada ima nekoliko opcija za nastavak karijere.

Potvrdio je to i njegov agent Mesut Eslik.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Postoje konkretne ponude iz Eredivisije, ima upita i iz Belgije, ali i Hrvatske gdje se interesuju Dinamo, Rijeka i Osijek. Procijenit ćemo uskoro šta će najbolje za njegovu karijeru", rekao je Eslik.

Ove sezone Ćatić je pretežno igrao za B tim PSV-a koji se takmiči u drugom rangu. U 17 nastupa je postigao tri pogotka i tome dodao tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi