Ćatić strijelac za PSV protiv Graafchaapa

Mladi reprezentativac BiH

Ćatić strijelac za PSV protiv Graafchaapa

Mladi reprezentativac BiH Amar Ćatić dao je danas gol za drugi tim PSV-a.

Zbog povrede Ćatić ove sezone nije igrao mnogo za rezervni tim PSV-a, no to nije ostavilo traga na njega i već danas je u meču protiv Graafchaapa postigao novi gol.

Susret odigran u sklopu 16. kola Eerste dizije (drugi rang takmičenja) završen je rezultatom 4:1 u korist Graafchaapa, a prvi su vodstvo imali gosti, i to upravo preko Ćatića koji je gol zabio u 15. minuti.

Slavlje PSV-a nije trajalo dugo, kroz nekoliko minuta je uslijedilo izjednačenje, a potom i preokret. U nastavku je Graafchaap uspio da postigne još dva pogotka i upiše vrijednu pobjedu u borbi za elitni rang.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ove sezone Ćatić je, podsjetimo, imao priliku i da upiše nekoliko nastupa za prvi tim kluba iz Eindhovena.

Top Komentari

Benjamingst
Momka treba pozvati u A repku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi