Cavani i Martial odveli Manchester United u polufinale Liga kupa

Slavili protiv Evertona na Goodisonu

Cavani i Martial odveli Manchester United u polufinale Liga kupa

E. Čaušević

Manchester United večeras je pobijedio Everton u gostima sa 2:0 i plasirao se u polufinale engleskog Liga kupa.

Na Goodisonu smo večeras gledali utakmicu punu tenzija, te nekoliko sukoba igrača dva tima, ali na kraju su s osmijehom teren napustili Crveni đavoli koji su pobijedili 2:0.

United je večeras bio dosta opasniji i imao dosta više prilika od Evertona, te se može reći da su gosti na kraju zasluženo slavili i plasirali se u polufinale.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 88. minuti meča. Martial je asistirao, a gol za veliku pobjedu Uniteda postigao je Edinson Cavani.

Iskusni Urugvajac je još jednom pokazao da je bio pravi pogodak za United što su ga doveli kao slobodnog igrača ljetos na Teatar snova.

Pobjedu Manchester Uniteda u šestoj minuti sudijske nadoknade osigurao je Martial koji je pogodio za konačnih 2:0.

Pored Uniteda u polufinale Liga kupa plasirali su se Manchester City, Tottenham i Brentford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Sad Lestera dobiti i idemo broj 2. Korak po korak
5 0
Eno30
Bravo Manchester
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi