4

Komentari (4)

Mele
U top 4, samo Liverpool od velikana, Chelsea, Arsenal nize, 2 tima iz Machestera u donjem dijelu tabele, Ovo je malo ko ocekivao. ali Leeds igra fin, napadacki fudbal, zelim da zajedno sa Evertonom i Leichesterom budu u vrhu tabele. da bude malo vise zanimljivo pratiti do kraja sezone.
Red
Šta ti je majstore, razlika izmedju 17og i 1.na tabeli 5 bodova. Tek je počelo. Na kraju uspiju oni koji imaju najširu i najbolju klupu.
Mele
Pa vidim, ali kazem samo cinjenice, kad kupujes za 300 miliona, ocekuje se sigurno vise, zar ne ??
MangasColoradas
@Mele ...to ti samo pokazuje koliko je jaka i ujednacena EPL...a svi ti velikani su debelo pojacali ionako jake ekipe koje imaju...ekipa koja ulazi u EPL iz onog doigravanja u Championshipu zaradi preko 100 miliona eura za ulazak...a lova od tv prava se dijeli na jednake dijelove svim ekipama,nije kao u nekim drugim ligama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti