Solskjaer se mučio, pa je u pomoć priletio Pogba

Francuz u novoj ulozi

Solskjaer se mučio, pa je u pomoć priletio Pogba

A. Čaušević

Edinson Cavani je protiv Chelseja upisao svoje prve minute u dresu Manchester Uniteda.

Kao i većina igrača sa područja Južne Amerike tako i Cavani ima određenih problema na početku avanture u Engleskoj. Problem je jezička barijera.

Prilikom davanja instrukcija Ole Gunnar Solskjaer se poprilično mučio objašnjavajući Urugvajcu zadatke na terenu.

Onda je u pomoć priletio Paul Pogba koji je imao ulogu prevoditelja te je objasnio Cavaniju šta se od njega očekuje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cavani je dugo godina igrao u PSG-u, savladao je francuski jezik. Dobro govori i italijanski. Jezici su to koje poznaje Pogba pa nije imao problema da iskusnom napadaču prenese riječi norveškog trenera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
U top 4, samo Liverpool od velikana, Chelsea, Arsenal nize, 2 tima iz Machestera u donjem dijelu tabele, Ovo je malo ko ocekivao. ali Leeds igra fin, napadacki fudbal, zelim da zajedno sa Evertonom i Leichesterom budu u vrhu tabele. da bude malo vise zanimljivo pratiti do kraja sezone.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti