Cavani napušta PSG, ali će biti dio paklenog napada?
Iako je u PSG-u porušio apsolutno sve rekorde u dresu francuskog velikana, rukovodstvo kluba ima namjeru da ga se riješi. Spremni su saslušati ponude koje stižu, a navodno je Urugvajac jako blizu selidbe u Madrid (Foto: EPA)

Žele ga u Madridu

Cavani napušta PSG, ali će biti dio paklenog napada?

M. Šljivak

Napadač PSG-a Edinson Cavani mogao bi napustiti redove francuskog šampiona.

Sjajni urugvajski napdač navodno je nezadovoljan svojim statusom u ekipi sa Parka prinčeva i spreman je na odlazak iz Pariza.

Karijeru bi Cavani mogao nastaviti u madridskom Atleticu. Ekipa iz Madrida pokazuje ozbiljan interes za njega, a Diego Simeone ga želi spojiti sa Antonineom Griezmannom i Diegom Costom, pa bi Jorgandžije dobile spektakularan napad.

Cavani je ušao u šestu sezonu u PSG-u. Njegov učinak je zaista impresivan je je postigao 173 gola u 233 nastupa, a ugovorom je vezan do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je i PSG spreman da ga proda zbog financijskog fair playa i njegov transfer bi im itekako olakšao "borbu" sa UEFA-om.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi