Cavani pokazao kakva je zvijer: Dva gola Urugvajca za preokret i pobjedu Manchester Uniteda
FOTO: EPA

Kakva partija

Cavani pokazao kakva je zvijer: Dva gola Urugvajca za preokret i pobjedu Manchester Uniteda

E. Oštraković

Sjajnu utakmicu odigrali su u okviru 10. kola Premiershipa Southampton i Manchester United.

Utakmica je na kraju završena pobjedom gostiju od 2:3, ali su ljubitelji nogometa na ovoj vidjeli sve što treba jednoj utakmici.

Naime, već u 23. minuti ekipa Southamptona došla je do vodstva od 1:0, a gol je na asistenciju Ward-Prowsea postigao Bednarek.

Tačno deset minuta kasnije bilo je 2:0. Strijelac je nakon majstorije iz slobodnjaka bio Ward-Prowse, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Ipak, u drugom poluvremenu Manchester United je zaigrao dosta bolje, te su u 60. minuti smanjili rezultat na 2:1, a strijelac je bio Bruno Fernandes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uspio je Manchester ubrzo doći i do poravananja. Igrala se 74. minuta kada je Cavani postigao gol i poravano rezultat.

Do kraja utakmice Southamptom pokušao je spasiti bod na današnjoj utakmici, ali to im nije uspjelo. Naime u sudijskoj nadoknadi ponovo se ukazao Cavani, koji je donio potpuni preokret svojoj ekipi, te u konačnici pobjedu na današnjoj utakmici.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605223705
Supacki klub...opet u nadoknadi...
1 14
gallardo.la
Bruno igracina, kakvu razliku pravi covjek na terenu
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi