Navijači se vraćaju na tribine, ali nikakve radosti zbog toga nema
Foto - EPA

Stroga pravila

Navijači se vraćaju na tribine, ali nikakve radosti zbog toga nema

M. Šljivak

Navijači u Premier ligi vratit će se na stadione nakon gotovo devet mjeseci.

Britanska vlada odlučila je da dozvoli povratak na tribine, a od 2. decembra 4.000 navijača će moći da se gleda utakmice.

Međutim, pravila su itekako stroga i navijači se nikako ne raduju onom što je napsano u protokolu, no morat će ih poštovati ako žele da uživo gledaju utakmice.

Svaki navijač će morati da potpiše pravlilnik na ulasku u stadion. Ispunjavat će se i zdravstveni upitnik, a ono što je itekako bizarno je da doslovno na stadionu ne smiju progovoriti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prisutnima na tribinama neće biti dozvoljeno navijačnje, vikanje. Utakmicama neće moći prisustvovati osobe pod utjecajem alkohola i prednost će imati šutljivi ljudi.

Maska će biti obavezna tokom boravka na stadionu, a navijači će sa sobom moći da ponesu dezinfikciono sredstvo za ruke.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Ovo ko da operu idu gledat
5 1
pjanke.sa
E cuj prednost ce imati sutljivi ljudi. A budale ili novinara sto je preveo ili novinara sto je napisao.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi