"Zlatan Ibrahimović je mrzio trojicu ili četvoricu saigrača, a jedan od njih je bio Cavani"
Foto - EPA

Ciani otkrio detalje razgovora sa Zlatanom

"Zlatan Ibrahimović je mrzio trojicu ili četvoricu saigrača, a jedan od njih je bio Cavani"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je kroz kompletnu karijeru izazivao kontroverze gdje god bi se pojavio.

Izuzev u Barceloni, gdje je bio u sjeni Lionela Messija, ali i drugih zvijezda, Ibrahimović se osjećao kao šef u svim timovima i saigrači se nisu previše pitali pored njega.

Bivši saigrači često imaju šta reći o Ibri, a nekadašnji saigrač iz LA Galaxyja Michael Caini tvrdi da je Zlatan mrzio Edinsona Cavanija dok su skupa predvodili napad PSG-a.

"Pitao sam ga o odnosu sa saigračima i trenerima kada je došao u Glaxy. Rekao mi je da je sa svima u redu i da se jedin s Cavanijem nije podnosio. Rekao mi je da je mrzio trojicu ili četvoricu fudbalera u karijeri i da je Cavani jedan od njih", rekao je Ciani i dodao je:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Svako ko je bio blizak s Cavanijem u PSG-u, automatski je bio protiv Ibrahimovića".

Ibra i Cavani su svlačionicu dijelili od 2012. do 2016. godine. Urugvajac je i dalje član francuskog prvaka, dok je Ibrahimović trenutno pod ugovorom s Milanom gdje je došao nakon dvije godine u SAD-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi