Cavani se pozdravio sa igračima PSG-a

Urugvajac jako blizu transfera

Cavani se pozdravio sa igračima PSG-a

Foot-Mercato je saopštio da je iskusni urugvajski napadač Edinson Cavani odlučio potpisati za Atletico Madrid, nakon što je odbio nekoliko ponuda iz Premier lige.

Edinson Cavani je navodno još jedan korak bliži transfer u Atletico Madrid. Jorgandžije su, prema posljednjim špekulacijama, jako blizu postizanja dogovora sa PSG-om o transferu Urugvajca.

Napadač se, prema pisanju francuskog Foot-Mercata, još jučer pozdravio sa saigračima iz PSG-a, te se sprema za put ka Madridu.

Španski AS prenosi pomenute tvrdnje i špekuliše da bi Cavani već večeras mogao zvanično postati fudbaler Atletico Madrida.

Inače, Edinson Cavani već odavno ima sve manje prostora u timu PSG-a, pa se odavno i špekuliše o njegovom odlasku sa Parka prinčeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko to istog i dođe, Cavani će napustiti PSG kao najbolji strijelac u historiji kluba.

Vjeruje se da je dogovreno da Atletico Madrid PSG-u isplati 15 miliona eura na ime obeštećenja za Cavanijev transfer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi