Cavani u problemima: Od utorka traži let za Italiju

Nakon reprezentativnih obaveza

Cavani u problemima: Od utorka traži let za Italiju

A. Haznadarević

Jedan od najtraženijih svjetskih napadača Edinson Cavani, upao je u neočekivane probleme, nakon što je obavio svoje reprezentativne obaveze.

Naime, Cavani nije u planirano vrijeme poletio ka Italiji zbog kvara na avionu, a kako nije bilo letova prije petka, Napoli je trenirao bez svog najboljeg igrača.

 

Kako je navedeno u klupskom obavještenju, on bi trebao u Napoli stići danas, najkasnije u popodnevnim satima, s tim da nije isključena ni mogućnost da sutra iz aviona ode pravo na utakmicu, ukoliko se ranije ne snađe za prevoz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Inače, Urugvaj je poražen od Čilea sa 2:0, te je na taj nači ostao u dosta teškoj situaciji kada je u pitanju borba za mjesto na Mundijalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije