Odgođen susret PSG - Montpellier

Zbog protesta 'žutih prsluka'

Odgođen susret PSG - Montpellier

Čelnici Ligue 1 odlučili su da odlože susret 17. kola u kojem su se trebali sastati PSG i Montpellier.

Utakmica je trebala biti igrana u Parizu, na stadionu Park prinčeva, ali je lokalna policija zatražila da zbog protesta 'žutih prsluka' meč bude odgođen jer ne može garantovati bezbijednost.

Inače, susret je trebao biti odigran u subotu od 17.00 sati, a posljednje informacije kažu kako će konačni termin biti naknadno utvrđen.

To znači da će PSG imati nešto više vremena da se spremi za posljednje kolo Lige prvaka u kojem gostuje kod Crvene zvezde, a prije tog meča će imati samo okršaj u gostima protiv Strasbourga koji je na rasporedu sutra.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, PSG je lider Ligue 1 sa čak 14 bodova više od drugoplasiranog Montpelliera, a jedini kiks u toku ove sezone doživio je u prošlom kolu kod Bordeauxa (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi