Cavani za minimalnu pobjedu PSG-a

Uspavanka na Parku prinčeva

Cavani za minimalnu pobjedu PSG-a

Paris Saint-Germain je u sklopu 14. kola francuske Ligue 1 s minimalnih 1:0 savladao Toulouse.

Susret odigran na Parku prinčeva nije ponudio pretjerano uzbudljivu nogometnu predstavu, no svejedno Tuchelovi izabranici su slavili i upisali 14. pobjedu u isto toliko odigranih utakmica, dok je Tolouse nastavio s lošim izdanjima.

Jedini gol je viđen u devetoj minuti, kada se Cavani sjajno snašao poslije dodavanja Rabiota, prevario čuvara, i s desetak metara smjestio loptu u mrežu gostiju.

U nastavku utakmice Parižani su kontrolisali igru, prilika vrijednih pomena skoro da i nije bilo, ali isto tako je onemogućemo gostima da ozbiljnije zaprijete.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Paris Saint-Germain je ubjedljivo prvi u Ligue 1 sa 42 boda, dok je Toulouse na 14. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi