Rabiot je iz bizarnog razloga odlučio napustiti PSG
Francuski fudbaler je prošao sve omladinske selekcije PSG-a, a dokazao se i u prvom timu. Akutelni ugovor mu važi do ljeta 2019. godine (Foto: EPA)

Klupa protiv Marseillea je kriva za sve

Rabiot je iz bizarnog razloga odlučio napustiti PSG

M. Šljivak

Adrien Rabiot definitivno je odlučio napustiti redove PSG-a na kraju ove sezone.

Španski mediji objavili su nedavno da je ovaj veznjak dogovorio sve uslove sa Barcelonom i da će karijeru nastaviti na Nou Campu, a razlog što se odlučio na odlazak je sasvim jednostavan.

Rabiot je ljut na na trenera Thomasa Tuchela nakon što ga je ovaj kaznio zbog kašnjena na timski sastanak pred veliki derbi protiv Marseillea.

Njemački stručnjak je Rabiota kaznio ostavljanjem na klupi, šansu je dobio tek u finišu i to ga je veoma naljutilo, pa se odlučio napustiti klub na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno je Rabiot bio jako blizu produžetka saradnje sa PSG-om. To se na kraju, kako stvari stoje, ipak neće desiti i Rabiot će napustiti tim sa Parka prinčeva.

Top Komentari

Bayern Munchen
Zasto treneri dopustaju da ograci budu ovako razmazeni ??
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi