Spiker bolje da nije prozvao ime fudbalera PSG-a
Veznjak francuskog prvaka pao je u nemilost navijača ovog tima i neće mu oprostiti ponašanje prema njihovom voljenom klubu

Uvrede i zvižduci za Rabiota

Spiker bolje da nije prozvao ime fudbalera PSG-a

M. Šljivak

Navijači francuskog PSG-a bijesni su zbog odnosa prema klubu od strane veznjaka ovog tima i reprezentativca Francuske Adriena Rabiota.

Ovaj veznjak je odlučio da prekine razgovore o novom ugovoru jer ga je u utakmici protiv Marseillea trener Thomas Tuchel ostavio na klupi za rezerve.

Dobio je nakon toga Rabiot mnogobrojne ponude, a navodno je za sada najbliži prelasku u Barcelonu, ali bilo gdje da ode PSG neće dobiti odštetu jer je Rabiot od ljeta slobodan igrač.

Pred meč protiv Toulousea navijači su pokazali šta misle o Rabiotu. Spiker je prozvao njegovo ime, a sa tribina su potom krenuli žestoki zvižduci i uvrede za ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovako je to izgledalo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi