Ćavar mijenja sredinu, Eintracht ga šalje na posudbu

Blizu odlaska u Poljsku

Ćavar mijenja sredinu, Eintracht ga šalje na posudbu

Mladi reprezentativac BiH Marijan Ćavar tokom ljeta bi mogao napustiti redove Eintrachta iz Frankfurta.

Bivši vezista Zrinjskog je u njemački klub stigao u januaru, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu je odigrao tek pola sata za prvi tim, pa je sve izvjesnije da će narednu sezonu provesti na 'kaljenu'.

Poljski mediji pišu da Ćavara želi dovesti tamošnji prvoligaš Slask Wroclaw, u kojem bi trebao dobiti više prostora za igru, a cijeli posao bi mogao biti zaključen u narednim danima.

Eintracht je, podsjetimo, doveo Ćavara kao zalog za budućnost. Na njegov račun je u januaru riječi hvale iznio Niko Kovač, kazavši, između ostalog, kako je klub dobio odličnog igrača za malen novac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ćavar s Eintrachtom ima ugovor do 30. juna 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi